Formátumok

2024.05.01

1. Standard Kezdő – 2 Zónás:

Az egyik fő versenyformátum. 50 lap + Vezető és Szintlépés kártya. 5 Portálba jutott Karakter kell a Portálgyőzelemhez. A Standard játékmód bo2-es rendszerben zajlik, ahol az első mérkőzés 2 pontot ad a győztesnek, a második pedig 1-et. A két meccs között pedig használható a maximum 10 lapos mellékpakli. A pakliban 15 darab, Vezetőnk színétől eltérő lap lehet maximum.

2. Standard Profi – 3 Zónás:

A Profi Standard formátum, amely a többivel ellentétben, 3 Zónás. A pakli 65 lapos + Vezető és Szintlépés kártya. 5 Portálba jutott Karakter kell a Portálgyőzelemhez. A pakliban 20 darab, Vezetőnk színétől eltérő lap lehet maximum. A kezdő 5 laphúzás helyett 2 lapot kiválaszthatsz a paklidból, amik fixen a kezedbe lesznek játék elején, meg kell mutatnod ezeket, majd 3 laphúzással kezdődik a játék. Minden más a megszokott.

3. Rush:

35 Lapos pakli, amely csak Karaktereket és Varázslatokat tartalmazhat. A mérkőzések bo3-as rendszerben zajlanak, side pakli 5 lapos lehet, a Portál győzelemhez 4 Karaktert kell bejutattni a Portálba. Szintlépés nem használható, minden más a megszokott.

Módosító formátumok:

1. Káosz:

Mindegyik szín keverhető egy pakliban, tehát itt van átjárás Faith és Fear oldal között, különösebb megkötések nélkül.

2. Páros-Páratlan:

Csak páros, vagy csak páratlan kijátszású lapok lehetnek egy pakliban.

3. Duál:

Az igazi duál, ahol két szín 25-25 lapja van egy pakliban. Multicolor lapok nem kerülhetnek be.

4. Szóló:

A duplikáció 1, tehát egy lapból csak egy kerülhet a paklidba.