Dreams of Purgatory

Érezte, hogy elnyomják tudatát a gyógyszerek és lassan elmerült álmaiban. A kísérlet vezetői feszülten figyelték a monitort, ahol a mesterséges intelligencia már elkezdte körvonalazni a tesztalany álmait… majd kezdetét vette egy különös háború.

A Dreams of Purgatory (dop) egy stratégiai, kétszemélyes LCG kártyajáték, ahol az életerőnket és minden egyéb erőforrásunkat is a paklinkban lévő lapok jelentik. A dop fejlesztésekor legfontosabb feladatnak a sokszínű játéklehetőséget, a megfizethetőséget és egy jó, baráti közösség kialakítását tartottuk.

Olvasni való betűk tömkelege

Régi kedvencem a Piros, annak ellenére, hogy más játékokban nem vagyok az agró játékstílus híve...sőt... De valamiért itt egyik kedvenc kasztom, így most hozok nektek egy szerintem igen erős paklit, de annak olyan változatát, ami nincs tele rakva ritka nyereménylappal.

Standard kezdő, tehát 50 lapos, 2 Zónás paklit mutatok most be. A Vezetője a...

A Dreams of Purgatory játékában 4 Kezdőpakli elérhető, amivel elsőként találkoznak a kezdő játékosok. A mostani cikkben röviden bemutatjuk nektek ezeket, ami segíthet a választásban, vagy ha az már megvan, akkor segít a pakli elsajátításában.